0
Fixed

thumbnail problem

catsama 3 years ago updated by Vlad R 2 years ago 8

I have enabled FFmpeg and ImageMagick and thumbnail works normal in default configuration.

But I want to generate thumbnails in one floder.

So I used 


$config['path']['thumbnail_cache'] ='/path/with/write/permission/';



After config that, image file can generate thumbnails normal.


But video files only generate thumbnails named 400_400_cover[1].png.lock  with 0 KB,and I can't see any thumbnails on the website.

Answer

Answer
Fixed

Thank you for the information.

So it turns out to be a FileRun bug.

Here's the solution:

Download http://f.afian.se/wl/?id=VkGVdE1Id1txLYQV3MUXPztYs5YbX36b and replace the file "system/classes/vendor/FileRun/Thumbs/Extractors/extractor.php" in your FileRun installation folder.

The patch's download link is valid for a couple of weeks and it applies only to FileRun versions from 2017.03.18 to 2017.09.25.


Edit: The patch will be included in the next FileRun software update.

Same problem... On Windows hosting.

Under review

We could use more information on your ffmpeg (server output when pressing the test button where you have configured ffmpeg in FileRun's control panel) and the video file (output of the "Open with.." -> "Media info").

*screenshots removed for privacy*


not only *.mkv, all video files (like mp4,avi)  can not generate thumbnails normal 

Answer
Fixed

Thank you for the information.

So it turns out to be a FileRun bug.

Here's the solution:

Download http://f.afian.se/wl/?id=VkGVdE1Id1txLYQV3MUXPztYs5YbX36b and replace the file "system/classes/vendor/FileRun/Thumbs/Extractors/extractor.php" in your FileRun installation folder.

The patch's download link is valid for a couple of weeks and it applies only to FileRun versions from 2017.03.18 to 2017.09.25.


Edit: The patch will be included in the next FileRun software update.

so efficient.

already fixed, thank you.


the LINNK Appear not valid, please upload again or send me the file: [removed]

This is a two years old thread. The solution is to use any of the newer FileRun versions.

Thanks a lot Vlad. It's working now...