Your comments

In the docker image itself:

And here is the docker image information:

I attempted a new download from the hub but it's still reporting the same from within Filerun.

Well, I needed to do a general OS update and after the reboot everything is working fine with the file you provided in an earlier post. Been a while since I've done a full reboot on the webhost vm and it's more something I consider for Windows that *nix usually. The original file still has the issue where I have to cancel out to get into it.

The access log has more hits, not sure if helpful either though as it doesn't appear to be anything abnormal (code200s)


192.168.100.231 - - [20/Apr/2018:23:05:46 -0700] "GET /t.php?p=%2FROOT%2FHOME%2FDocuments%2FJob%20Search%2FResumeFinal%2Epdf&s=80122&t=1487048400 HTTP/1.1" 200 28513
192.168.100.231 - - [20/Apr/2018:23:05:50 -0700] "POST /wl/?id=l7qwYFFuhkrUcY133vawwXBScSFuDnFn&action=onlyoffice&save=1 HTTP/1.1" 200 166
192.168.100.231 - - [20/Apr/2018:23:05:51 -0700] "GET /wl/?id=l7qwYFFuhkrUcY133vawwXBScSFuDnFn&download=1 HTTP/1.1" 200 16500
192.168.100.231 - - [20/Apr/2018:23:07:13 -0700] "POST /wl/?id=l7qwYFFuhkrUcY133vawwXBScSFuDnFn&action=onlyoffice&save=1 HTTP/1.1" 200 166
192.168.100.231 - - [21/Apr/2018:07:39:20 -0700] "GET / HTTP/1.1" 200 1543
192.168.100.231 - - [21/Apr/2018:07:39:20 -0700] "GET /?module=fileman§ion=utils&page=translation.js&sec=Main%20Interface&lang=english&v=2018.02.13 HTTP/1.1" 200 571
192.168.100.231 - - [21/Apr/2018:07:39:21 -0700] "GET /a/?uid=2 HTTP/1.1" 200 40032

The PHP log isn't helpful I don't think. There is an error occurring but I'm not sure it's related to this. It started at the beginning of the month but I can't figure out what it means. The OnlyOffice configuration only started last week. I'm guessing the errors below are related to some security update with PHP that's being knocked against HAProxy somehow but it hasn't actually caused any issues yet. I'll include it below for completeness.


[Thu Mar 29 21:24:50.970096 2018] [proxy:error] [pid 115136:tid 140543476627200] (2)No such file or directory: AH02454: FCGI: attempt to connect to Unix domain socket /run/php/file.sock (*) failed
[Thu Mar 29 21:24:50.970186 2018] [proxy_fcgi:error] [pid 115136:tid 140543476627200] [client 192.168.100.231:22585] AH01079: failed to make connection to backend: httpd-UDS
[Thu Mar 29 21:25:14.828025 2018] [proxy_fcgi:error] [pid 115136:tid 140543350736640] (104)Connection reset by peer: [client 192.168.100.231:22521] AH01075: Error dispatching request to : (passing brigade to output filters), referer: https://data.deoremann.com/
[Sat Mar 31 10:53:18.226507 2018] [proxy_fcgi:error] [pid 153071:tid 140543468234496] (104)Connection reset by peer: [client 192.168.100.231:17427] AH01075: Error dispatching request to : (passing brigade to output filters), referer: https://data.deoremann.com/
...
[Wed Apr 11 03:11:07.217333 2018] [proxy_fcgi:error] [pid 223360:tid 140543401092864] [client 192.168.100.231:47333] AH01067: Failed to read FastCGI header
[Wed Apr 11 03:11:07.217376 2018] [proxy_fcgi:error] [pid 223360:tid 140543401092864] (104)Connection reset by peer: [client 192.168.100.231:47333] AH01075: Error dispatching request to :
...
[Wed Apr 25 10:03:50.151628 2018] [proxy_fcgi:error] [pid 102002:tid 140262818965248] (70008)Partial results are valid but processing is incomplete: [client 192.168.100.231:24346] AH01075: Error dispatching request to : (reading input brigade), referer: https://data.deoremann.com/

It's back to giving me a blank screen. There is an error in console with this file though:


Control Panel -> Users -> Edit User -> Permissions -> Home Folder.


It's right there...